Chord Dan Lirik Lagu Santolo Asep Darso

Chord Dan Lirik Lagu Santolo Asep Darso

Pada artikel kali ini, beritakamu.com akan membagikan sebuah chord dan lirik lagu yang berjudul Santolo.

Chord dan lirik lagu Santolo ini dinyanyikan oleh Asep Darso.

Intro :

Am F E C
Am F Dm
Am F G Am

Am F Am
Di palebah awas sagara
Dm F A
Boa anjeun nyawang ti kaanggangan
Am F Am
Handapeun karang nu itu
Dm F A
Anjeun méré kecap keur antieun

A D
Sumping deui cenah waktu laut surut
Am
Mata poé ngalamot laut
F Bb Am
Dumadak kapaut imut
Am
Santolo cilaut eureun
Dm Bb Am
Kasono teu eurun eureun

G Dm
Rancabuaya nyieun tapak tapak cinta
F Bb Am
Nu ayeuna anjeunna teuing dimana
Am
Sok hayang jadi pamayang
Dm Bb Am
Hayang ngecrik kadeudeuh anjeun

Chord Dan Lirik Lagu Santolo Asep Darso

G F
Dina parahu cinta anu urang
Bb F
Anteng ngangkleung dina sagara katresna
C G Am
Duh paduduaan
F E A
duh salalamina

CHORD D
Intro:
Bm G F# D
Bm G Em
Bm G A Bm

Bm G Bm
Di palebah awas sagara
Em G B
Boa anjeun nyawang ti kaanggangan
Bm G Bm
Handapeun karang nu itu
Em G B
Anjeun méré kecap keur antieun

B E
Sumping deui cenah waktu laut surut
Bm
Mata poé ngalamot laut
G C Bm
Dumadak kapaut imut
Bm
Santolo cilaut eureun
Em C Bm
Kasono teu eurun eureun

A Em
Rancabuaya nyieun tapak tapak cinta
G C Bm
Nu ayeuna anjeunna teuing dimana
Bm
Sok hayang jadi pamayang
Em C Bm
Hayang ngecrik kadeudeuh anjeun

A G
Dina parahu cinta anu urang
C G
Anteng ngangkleung dina sagara katresna
D A Bm
Duh paduduaan
G F# B
duh salalamina

One Reply to “Chord Dan Lirik Lagu Santolo Asep Darso”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *